ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ - WWW.SAKKAS-BILLIARDS.GR - ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ & ΑΞΕΣ

WWW.SAKKAS-BILLIARDS.GR - ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ, AIR HOCKEY, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ, ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ, ΒΕΛΑΚΙΑ κ.α.

Διεύθυνση - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ Διεύθυνση: ΑΧΑΡΝΩΝ 359 & ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ 16 Τ.Κ. - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ Τ.Κ.: 11145
Περιοχή - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ Περιοχή: Αθήνα Κατηγορία - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ Κατηγορία: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
Τηλέφωνο - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ Τηλέφωνο: 2108544539-8 Fax - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ Fax: 2108544538
Κινητό - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ Κινητό: 6944362129 E-mail - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ E-mail: sakkasg@otenet.gr
Υπεύθυνος - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ Υπεύθυνος: ΣΑΚΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ Ιστοσελίδα:
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Για να λύσουμε κάθε απορία σας, σας παραθέτουμε 5 ενότητες: Υπηρεσίες Επώνυμα προϊόντα που θα βρείτε σε εμάς Διεθνείς Πρωταθλητές που υπογράφουν στα προϊόντα μας Προφίλ εταιρείας Προφίλ Σακκά Γεώργιου ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Πωλήσεις Χονδρικής - Λιανικής καθώς και Εξαγωγές Ανταλλαγές - αποσύρσεις μπιλιάρδων Πωλήσεις μεταχειρισμένων μπιλιάρδων Ενοικιάσεις (μπιλιάρδο, air hockey, ποδοσφαιράκι, πίνγκ πόνγκ) Μετατροπές (απο Γαλλικό σε Αμερικάνικο μπιλιάρ...
Επισκέπτες: 14713

WWW.SAKKAS-BILLIARDS.GR - ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ, AIR HOCKEY, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ, ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ, ΒΕΛΑΚΙΑ κ.α.

WWW.SAKKAS-BILLIARDS.GR - ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ, AIR HOCKEY, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ, ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ, ΒΕΛΑΚΙΑ κ.α.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Για να λύσουμε κάθε απορία σας, σας παραθέτουμε 5 ενότητες:

Υπηρεσίες
Επώνυμα προϊόντα που θα βρείτε σε εμάς
Διεθνείς Πρωταθλητές που υπογράφουν στα προϊόντα μας
Προφίλ εταιρείας
Προφίλ Σακκά Γεώργιου

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πωλήσεις Χονδρικής - Λιανικής καθώς και Εξαγωγές
Ανταλλαγές - αποσύρσεις μπιλιάρδων
Πωλήσεις μεταχειρισμένων μπιλιάρδων
Ενοικιάσεις (μπιλιάρδο, air hockey, ποδοσφαιράκι, πίνγκ πόνγκ)
Μετατροπές (απο Γαλλικό σε Αμερικάνικο μπιλιάρδο, κλπ.)
Μεταφορές - τοποθετήσεις - service μπιλιάρδων (νέα υπηρεσία)
Επισκευές στεκών (νέα υπηρεσία)
Μελέτη χώρων (νέα υπηρεσία)
Μαθήματα μπιλιάρδου (νέα υπηρεσία)


ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ


Α) Μπιλιάρδα: SAM Ισπανίας, BCE & RILEY Αγγλίας, VIVACE & COSMOS Κορέας, BUFFALO Ολλανδίας,
LONGONI Ιταλίας, OLHAUSEN & BRUNSWICK (μεταχειρισμένα) Αμερικής, SOREN SOGAARD Δανίας, CHEVILLOTTE Γαλλίας,WILHEMINA Ολλανδίας, VERHOEVEN & HOREMANS (μεταχειρισμένα) Βελγίου

Β) Τσόχες: IWAN SIMONIS Βελγίου (Κεντρική διάθεση Ανατολικής Μεσογείου & Βαλκανίων)., GRANITO GORINA Ισπανίας, SAM Ισπανίας, BCE Αγγλίας

Γ) Μπάλες: ARAMITH Βελγίου - Κεντρική διάθεση Ανατολικής Μεσογείου & Βαλκανίων.

Δ) Στέκες: ADAM - BALABUSHKA - BUFFALO - UNIVERSAL - MAXTON Ολλανδίας, BCE - RILEY - O' SULLIVAN -
OLIVER ORTMANN - JIMMY WHITE - STEVE DAVIS Αγγλίας, SBEE Βελγίου, LONGONI Ιταλίας, DUFFERIN Καναδά,
RAY SCHULER Αμερικής

Ε) Ηλεκτρονικά είδη ελέγχου χρόνου, σκόρ κ.α: FAVERO Ιταλίας

ΣΤ) Γάντια - Αντιδρωτικά: IBS Κορέας, ADAM - BUFFALO - LAPERTI Ολλανδίας

Ζ) Θήκες στέκας: ADAM - BUFFALO - LAPERTI Ολλανδίας, BCE - RILEY Αγγλίας, LONGONI Ιταλίας

Η) Φωτιστικά (με άδεια Ευρωπαϊκής Ένωσης): BUFFALO ΟΛλανδίας

Θ) Πετσάκια ανταλλακτικά: MOORI - KAMUI Ιαπωνίας, DIAMOND - MAESTRI Κορέας, LE PRO - ELK - TRIANGLE -
TRIUMPH Αμερικής, BUFFALO - LAPERTI - CYCLONE Ολλανδίας,

Ι) Darts (Βελάκια): WINMAU & INNERGAMES Ολλανδίας

Επίσης πολλές ποιότητες επιλεγμένων Κινέζικων προϊόντων, ώστε σε σύνολο τα είδη μας να ξεπεράσουν τα 2.000!


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ


Α) Μπιλιάρδα: D. Sanchez, O. Ortmann και Φ. Κασιδόκωστας

Β) Τσόχες: T. Blomdahl, M. Zanetti, F. Caudron, D. Sanchez, D. Jaspers

Γ) Στέκες: O' Sullivan, J. White, S. Davis, J. Higgins, O. Ortmann, T. Blomdahl, D. Sanchez, R. Burgman, M. Fu, N. Van der BergΤο Group εταιρειών του Γιώργου Σακκά:


Παγκοσμίως, είναι δύσκολο να βρεί κανείς εισαγωγική εταιρεία Μπιλιάρδων & αξεσουάρ με τόσο μεγάλη ετοιμοπαράδοτη ποικιλία.
Δύναμή μας η προσωπική σχέση με κατασκευαστές απο όλον τον πλανήτη, η ικανότητά μας (Βλ. προφίλ Γ.Σακκά) να ξεχωρίζουμε εάν ένα προϊόν έχει καλή σχέση ποιότητας-τιμής, και το πάθος μας για την εξυπηρέτηση.
Τα στοιχεία αυτά, μας φέρνουν σήμερα στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να ξεχωρίσουμε ανάμεσα στους χιλιάδες πελάτες μας: διάσημη Πρωθυπουργική κατοικία, βουλευτές, τον "Αθήνα 2004", Ολυμπιονίκες, αλλα και rock group όπως οι Rolling Stones!!!

Εκτός απο το Μπιλιάρδο (124 μοντέλα, απο τα οποία εδώ βλέπετε μόνο τα 20) και των αξεσουάρ (άνω των 2000 μοντέλων), που σαφώς είναι "η δική μας δουλειά", (Βλ. προφίλ Γ.Σακκά), περίοπτη θέση κατέχουμε σε Air Hockey, mini ποδόσφαιρο, πίνγκ πόνγκ, βελάκια, τραμπολίνο, είδη πόκερ, και κάθε είδος που έχει σχέση με την ψυχαγωγία, για κάθε ηλικία, για επαγγελματική ή ερασιτεχνική χρήση.
Η τεράστια ποικιλία μας επιτρέπει να είμαστε σίγουροι οτι μπορούμε να καλύψουμε και την πιο παράλογη επιθυμία σε θέμα design και κοστολογίου για αίθουσα ψυχαγωγίας, σύλλογο, ξενοδοχείο, καφέ, πάμπ, σαλόνι, play room, παιδικό δωμάτιο ακόμα και... κήπο ή roof garden.
Λόγω της εξαιρετικής απόδοσης των επαγγελματικών Μπιλιάρδων μας, τις τελευταίες 2 δεκάετίες είμαστε ο μόνιμος προμηθευτής της Ελληνικής ομοσπονδίας για τα επίσημα Πανελλήνια πρωταθλήματά της κατα περιόδους, στο Γαλλικό ή Αμερικάνικο στύλ.
Ήδη επιτυχημένα έχουμε ξεκινήσει εξαγωγική προσπάθεια κυρίως προς Βαλκάνια, Ανατολική Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Άν τα τραπέζια μπιλιάρδου που εκθέτουμε σε αυτό το site, για κάποιο λόγο δεν σας καλύπτουν, περιηγηθείτε στις σελίδες μας και ζητήστε προσφορά γνωριμίας.
Θα χαρούμε να κάνουμε κάτι για εσάς.

Το κεντρικό site μας είναι: www.sakkas-billiards.gr, τα τηλέφωνά μας: 210-8544539-8 , 6944-362129 και το e-mail: sakkasg@otenet.gr.
Η διεύθυνση του κεντρικού μας καταστήματος είναι: Αχαρνών 359 & Ζ. Παπαντωνίου 16, Κ.Πατήσια, Αθήνα με συνεχές ώρες λειτουργίας 08:00 - 17:00
και τα Σάββατα 08:00 - 14:00. Για πιθανή εξυπηρέτηση εκτός ωραρίου, τηλεφωνήστε στο 6944-362129.

Τέλος, άν θέλετε να μάθετε κάποια πράγματα για την διαδρομή του ιδιοκτήτη της εταιρείας στον Ελληνικό & Διεθνή χώρο του μπιλιάρδου, που κατα
ένα μεγάλο μέρος δικαιολογούν την επιτυχία μας:


Προφίλ Γ. Σακκά:

Γεννήθηκε το 1959 στα Πριγκηπόνησα του Βοσπόρου, απ'όπου το 1964 με την απέλαση των Ελλήνων, η οικογένειά του επέστρεψε στην Ελλάδα.
Η αστυνομία τον συνέλλαβε και του πήρε δακτυλικά αποτυπώματα επειδή... έπαιζε μπιλιάρδο πριν κλείσει τα 17. Το γεγονός αυτό τελικά έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ζωή του, αλλά και στην αναβάθμιση και αναθεώρηση του Μπιλιάρδου απο τους τίτλους του περιθωριακού, ύποπτου και παράνομου.

Η συνολική του προσφορά στο άθλημα σαν διοικητικός, έμπορος, παίκτης, εμπνευστής, είναι απο σπάνια έως μοναδική, δεδομένου του οτι πέτυχε πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα σε όλους τους τομείς.

Σίγουρα δεν είναι αυτός που Διεθνώς έχει προσφέρει τα περισσότερα. Όμως είναι αυτός που το έφερε για πρώτη και μοναδική φορά στα πρόθυρα των Ολυμπιακών Αγώνων, εκπροσοπώντας εν λευκώ 100.000.000 εγγεγραμμένα μέλη, λειτουργώντας σαν αποκλειστικά υπεύθυνος εκ μέρους της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Γαλλικού, Αμερικάνικου και Snooker Μπιλιάρδου. Η προσπάθεια διήρκησε 2 χρόνια, ήταν ιδίοις εξόδοις, και συνοδεύτηκε απο επικίνδυνες συγκρούσεις με ισχυρούς Έλληνες και ξένους παράγοντες.

Σίγουρα δεν υπήρξε ποτέ Διεθνώς ο καλύτερος παίκτης σε κανένα στύλ Γαλλικού Μπιλιάρδου (Ελεύθερο, Κάδρο, Σπόντα, Τρίσποντες).
Όμως πήρε θέσεις απο 4 έως 7 σε επίσημα Παγκόσμια - Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα σε όλα (λίγοι παίκτες στην Ιστορία του Παγκοσμίου Μπιλιάρδου το έχουν καταφέρει), μαζί με δύο ισοφαρίσεις Παγκοσμίων ρεκόρ στο Ελεύθερο.

Έχει τιμηθεί Διεθνώς όσο ίσως κανείς με βραβεία προσφοράς και ήθους. (Παγκόσμια Συνομοσπονδία Γαλλικού, Αμερικάνικου και Snooker, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γαλλικού, πολλές Εθνικές Ομοσπονδίες, Δήμαρχοι Ελληνικών αλλά και Ευρωπαϊκών πόλεων κτλ.).
Δεν είναι ο ικανότερος έμπορος του κόσμου. Όμως έχει προμηθεύσει την συγκριτικά μικρή Ελληνική αγορά με πενταψήφιο αριθμό τραπεζιών, στεκών, χιλιομέτρων τσόχας και ατελείωτους τόνους αξεσουάρ, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Ανάμεσα στους πελάτες του, Πρωθυπουργική κατοικία, βουλευτές, Ολυμπιονίκες, πρόσωπα της επικαιρότητος, τηλεοπτικοί σταθμοί, ιδιοκτήτες εισηγμένων στο Χρηματιστήριο. Ο "ΑΘΗΝΑ 2004" τον επέλεξε για προμηθευτή και γέμισε το Ολυμπιακό χωριό με παιχνίδια, δίνοντάς του μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων γραπτά συγχαρητήρια για την ποιότητα των τραπεζιών και της άψογες υπηρεσίες του.Ακόμα και Rock group όπως οι Rolling Stones και οι Simply Red επέλεξαν αυτόν
για το Μπιλιάρδο τους, στις συναυλίες τους στην Αθήνα.

Με την γλώσσα των αριθμών είναι ο συντριπτικά Επίσημος πολυνίκης Πρωταθλητής Ελλάδος (49 φορές σε όλα τα στύλ), ενώ συνολικά, μαζί με τα Open και τα ανεπίσημα τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Μ, έχει κερδίσει 105 Πρωταθλήματα (τελευταίο 24/12/2009 - Τρίσποντες) σε όλα τα στύλ. (Ελεύθερο, 47/2, 71/2, 47/1, Σπόντα, Τρίσποντες, Τρίαθλο, Τρίαθλο του Σερί, ομαδικό Τρίσποντες, μέχρι και την μοναδική ανεπίσημη διοργάνωση Καλλιτεχνικού Μπιλιάρδου).
Τα επίσημα Πανελλήνια ρεκόρ είναι σχεδόν προσωπική του υπόθεση, αφού έχει καταρρίψει έναν ανυπολόγιστο αριθμό.Όσον αφορά τα επίσημα, είναι κάτοχος των 16 απο τα 20,
ενώ τα περισσότερα απο αυτά κλείνουν 25ετία. Σαν αποτέλεσμα το " Βιβλίο των Ελληνικών Ρεκόρ ", του έχει αφιερώσει μία ολόκληρη σελίδα.

Η προσφορά του στα Ελληνικά κοινά υπήρξε μάλλον καταλυτική αφού ήταν πάντα παρών (1982 - 2000).
Οργώνοντας με ποδήλατο τα στέκια των καλών παικτών της Αθήνας, τους προετοίμασε για το μεγάλο όνειρο της εποχής: Την ίδρυση Ομοσπονδίας, την οποία βεβαίως θα δημιουργούσαν οι επιχειρηματίες, αλλά που θα έπρεπε να πεισθούν οτι το Μπιλιάρδο έχει μεγάλη εμπορική αξία. Το 1983 ήταν ο εκπρόσωπος των παικτών στα συμβούλια των επιχειρηματιών για το πως και γιατί θα ιδρύονταν η Ε.Φ.Ο.Μ. Το 1982-84 λίγο πριν ιδρυθεί η ομοσπονδία, και την περίοδο 1990-93 που η ομοσπονδία διέκοψε τις αθλητικές δραστηριότητές της, διοργάνωσε συνολικά 45 τουρνουά - ποτέ σε χώρο δικών του συμφερόντων κρατώντας τις ελπίδες του αθλήματος ζωντανές.

Αποκορύφωμά του στα κοινά η περίοδος 1993 - 1999 όπου σαν πρόεδρος δεν έχασε ποτέ ψήφο, η Ομοσπονδία κατάφερε την αναγνώριση απο το Κράτος σαν άθλημα, διοργάνωσε 5 Παγκόσμία - Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα στην Ελλάδα που δεν στοίχισαν τίποτα στο Κράτος ή στην Ε.Φ.Ο.Μ, τετραπλασίασε τους αθλητικούς συλλόγους, δεκαπλασίασε τους αθλητές, κατάφερε την πραγματική οργάνωση του Αμερικάνικου Μπιλιάρδου, διατήρησε Γραφείο Τύπου, έκανε το άθλημα τηλεοπτικό θέμα όσο ποτέ.
Σε αυτή την περίοδο η πολιτεία δίνει κίνητρα στους νεαρούς επιτυχημένους Πρωταθλητές (εισαγωγή άνευ εξετάσεων σε Ανώτερα - Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα), επιτρέπει την ελεύθερη είσοδο των ανηλίκων στις αμιγείς αίθουσες ψυχαγωγίας. Καταφέρνει την εξαίρεση του Μπιλιάρδου απο τα "Τεχνικά Παίγνια" και την φοροσήμανσή τους.

Συνασπίζεται με το Σκάκι, Μπρίτζ κ.α και καταφέρνει την τροποποίηση τριών άρθρων του Αθλητικού νόμου του 1999. Και ενώ πλέον οι αθλητές ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο
με έξοδα της Ομοσπονδίας, και π αρά το οτι οι επιχορηγήσεις της Γ.Γ.Α δεν έχουν κατ' ουσίαν ξεκινήσει, παραιτείται τον Σεπτέμβριο του 1999 αφήνοντάς την με τον
δικό της - ανέξοδο αγωνιστικό χώρο, πλούσια όσο ποτέ. (23,500,000 δρχ. αποθεματικό - χωρίς χρέη, ενώ είχε παραλάβει 1,350 δρχ).
Σαν αποτέλεσμα, δημοσιευμένη έρευνα στο "Βήμα της Κυριακής", παρουσιάζει την Ε.Φ.Ο.Μ σαν την δεύτερη αναπτυσσόμενη Ομοσπονδία του Κράτους, και
η Γ.Γ.Α πείθεται για τριπλασσιασμό της ετήσιας επιχορήγησης.

Πιστεύντας πάντα ότι η αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια αποκαθήλωσης του Μπιλιάρδου έπρεπε να είναι το ήθος και το Fair Play του παίκτη που σαν παράδοση υπήρχε απο παλιά, μαζί με την άψογη εικόνα των διαιτητών που θα έδιναν κύρος και στύλ στους αγώνες, φρόντισε να τα προβάλλει πρός τα έξω. Μαζί με αυτά η προτροπή για τερματισμό του στοιχήματος που δημιουργούσε κακή εντύπωση, απέδωσαν γρήγορα καρπούς. Ήταν ο πρώτος που διοργάνωσε Κάδρο 47/2, ενώ πρώτος αυτός έπαιξε και δίδαξε τα στύλ 47/1, 71/2 και Σπόντα. Φρόντισε διακριτικά και άπλωσε προστατευτικό πλέγμα σε πολλούς παλιούς και νέους Πρωταθλητές αλλά και διοικητικούς. Η συνολική του επιτυχία και η δημοτικότητα που απέκτησε γέμισαν ασφυκτικά τις δεκαπλασιασμένες στην εποχή του αίθουσες ψυχαγωγίας και έδωσε στόχους και ώθηση σε πολλούς νέους να δοκιμάσουν το ταλέντο τους στο άθλημα, με αποτελέσματα που θα μας κάνουν υπερήφανους για πάντα.

Έχει τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου εφ' όρου ζωής, έχει την τιμή δε να είναι ο μόνος άνθρωπος του Μπιλιάρδου που έχει προσκληθεί απο τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας στο προεδρικό μέγαρο.